Bibi

BIBI  is geadopteerd !!!!!

Vanaf 1 april 2017 heeft Bibi haar fore ever home gevonden. Helene en Alice hebben Bibi van Eindhoven naar provincie Groningen gebracht. de eerste kennismaking met de “baasjes” en andere dieren aanwezig daar in het gezin, waaronder Lady de hond van ong. een jaar en een van de vier katten,  verliep heel goed. Ze is bij Wendy en Esmee Visser helemaal op haar plek. We vinden het zo fijn voor haar. Maar ook voor het gezin, want ze een welkome aanvulling op het geheel. Ze zijn er zo gek mee. Het komt helemaal goed met Bibi. je gaat gouden tijden tegemoet en het is haar zo gegund!!

Ze heeft daar een speelmaatje Lady en 4 katten. Het gaat ontzettend goed met Bibi. Is een hele lieve hond en gaat goed om met Lady. Zoooo enthousiast is ze.. Gek op knuffels.. Vindt alles zoooooo leuk!!!!

Bibi het ga je goed bij je nieuwe huisje en Stichting Brunofonds te Eindhoven bedankt voor de opvang van Bibi en voor alle liefde en aandacht die jullie Bibi hebben gegeven!!!

14184432_275891902793226_2515830891758843308_n

 

 

 

 

 

 

Dit lekkere ding heet Bibi, zij was 24/25 September2016  naar nederland gekomen,

Bibi is onze eerste rescue pup die we op straat vonden tijdens ons verblijf in Roemenië. (juni 2016). Zij was zo blij ons te zien en kwam dan ook fier op ons toegerend. Bibi is een hele speelse pup die gelukkig weinig van het straatleven heeft meegemaakt. Ze moest natuurlijk nog wel zindelijk gemaakt worden maar past in elk gezin waar ze van spelen en       knuffelen houden thuis.
 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *