sponsor een kat van Aya K Krasimirra

Armani zoekt nog een sponsor.

Dee en Jay (DJ) worden gesponsord door Janny Ruijter

valentin Valzzo chrystal - Krissy

Valentin Valzzo wordt gesponsord door Leonne Burgh. Christal Krissy wordt gesponsord door Ineke Groenenberg. Jana D Ark wordt gesponsord door Carine Feys.

Gizmo  pebbles

Gizmo wordt gesponsord door Dorieke Bosman. Pebbles wordt gesponsord door Janny Ruijter.

lilo        stitch

Lilo en Stitch worden gesponsord door Nathalie Geets. Boyko wordt gesponsord door Ilona Hooft Graafland.

Yellowish, Kitty en Bishkota worden gesponsord door Patricia Reumer Vdberg

zorro

Zorro wordt gesponsord door Trees Rosenbrand, Kazanova en Maria worden gesponsord door Janny Ruijter

cartouche, zusje van Sadie

Cartouche en Sadie worden gesponsord door Marie Veerman.

bobco

Bobko wordt gesponsord door Carine Feys .Victor en Rolf worden gesponsord door Olga Kousbroek.

Sladutco wordt gesponsord door Sandra Versteeg. Gioia (juweeltje) wordt gesponsord door Ineke te Wierik.

Bélize wordt gesponsord door Nicole Welling. Byoux wordt gesponsord door Ineke te Wierik.

Zanaya wordt gesponsord door Els Corten. Singha wordt gesponsord door Leonne Burgh.

2 poezen lola en tigro

Lola en Tigro worden gesponsord door Marina Dhont.

diba en happyriver-hannie-vermeer  izzy-hannie-vermeer

Diba en Happy                                               Izzy                                               River

Diba en Happy worden gesponsord door Jacintha Heppenhuis. Izzy en River worden gesponsord door Hannie Vermeer. Kwikley wordt dubbel gesponsord door Jessica B. en Ralf S.

Bijna iedere kat heeft nu een sponsor, maar wist u dat een katje ook dubbel te sponsoren is?

Voor € 2,50 per maand  sponsort u een kat . Helpt u mee?

email: info@stichtingpoot.nl of ga naar Facebook Helene Gouweloos (Stichting Poot helpt) en stuur een pb berichtje..

——————————————————————-