In Memoriam

In-memoriam

BERTHA  R.I.P. 10 juni 2024

Lieve “oma Bertha” is aan ouderdom overleden. Ze was een van de eerste honden die bij Krasi was opgenomen zo’n 18 jaar geleden. Ze kwam aan bij Krasi : een erg dun dametje samen met haar puppy’s.Ze was erg close met opa Freddy, die 3 jaar geleden stierf.

Run free, dear Bertha ♥

——————————————————————————————————————
SOSETUTA.        R.I.P.  5 juni 2024

Lieve Sosetuta,

De laatste dagen heeft Ramona het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en heeft altijd aan je zijde gestaan. De kanker was te vergevorderd en de dierenarts kon niets meer voor haar doen.

Je lichaam heeft het opgegeven en nu ben je kankervrij en heb je geen pijn meer. je werd zeker verwelkomd door al je vrienden op de regenboogbrug en nu  razen jullie vast al over weelderige groene weilanden . R.I.P. Sosetuta.♥

——————————————————————————————————————————————-
Tracy.
{ Tracy is samen met haar broertje Trash gevonden in het vuilnis. Ze is voor de dood weggehaald en was zwaar onderkoelt, haar organen dreigden het te begeven. Na een lange weg van behandelingen is zij er gelukkig weer bovenop gekomen.}
20 maart 2024.
Vandaag was weer een droevige dag.Tracy is vanmorgen vroeg overleden.Ze was al een paar dagen bij de dierenarts omdat het niet goed met haar ging (De dierenarts controleerde Tracy op verzoek van Ramona en vond een enorme tumor op haar long die ook haar ribben had aangetast.)
En hoewel het gisteren goed met haar ging, wilde Ramona haar vandaag ophalen,maar het mocht niet zo zijn. Tracy was vanmorgen over de regenboogbrug gegaan
R.I.P. lieve Tracy ♥

——————————————————————————————————-

1 maart 2024

Luana is een aantal jaren geleden achtergelaten op een bouwterrein. Ze was nog erg klein toen Ramona haar vond.

LUANA (Shelter Ramona) is op 10 jarige leeftijd aan kanker overleden.

Run free with the angels, Luana ♥

————————————————————————————————————————–
Onze oude dame Ursa is waarschijnlijk de oudste in de roedel met ongeveer 16 jaar oud. Ze werd 12 jaar geleden gered door Emi en was haar tweede hond.12 jaar geleden:
Op een dag was Ramona met Sirius aan het joggen en kwamen Ursa tegen. Zij had een heel bebloed gezicht en haar ogen stonden zo vreemd dat ze bijna uitpuilden van angst. Nadat Sirius aan haar gesnuffeld had besloot Ramona te kijken wat de hond mankeerde en voelde een touw om haar nek zitten wat je zo met het blote oog niet kon zien, zo strak zat het touw om haar nekje.
Ramona vermoedde dat ze Ursa aan het touw hebben opgehangen en met messen naar haar hebben gegooid, dat verklaarde de wondjes en haar bebloede gezicht. ze was veilig bij Ramona en heeft jaren kunnen leven op dogsland.
Helaas begon ze zich slecht te voelen, en december 2023 merkte dat Ramona dat ze alleen bloed plast, Bij de dierenarts kwam Ramona erachter dat ze vol kankers zat. Dus werd ze losgelaten en hebben haar in moeten  laten slapen.R.I.P. Ursa.  Run free ♥

8-12-2023 RIP URSA ♥

——————————————————————————————————————————————–
Arme Flori, heel oud en lief jongetje overleed na bijna 2 jaar na zijn redding door Ramona. Hij was ongeveer 18 jaar oud, blind, doof en in de laatste periode werd zijn geur en smaak ook beïnvloed
RIP mijn jongen♥                  7-11-2023

———————————————————————————————————————————–

sept. 2023

Helaas droevig nieuws voor een van de honden uit de shelter. Shakira, een hondje die al geruime lange tijd (sinds 2015) bij Krasi verblijft is helaas door een vrachtwagen aangereden.Hoe het kon gebeuren dat de hekken open waren en de honden van het 3e gedeelte de weg op konden is een raadsel. Shakira ging in principe nooit de weg op, zelfs niet als de hekken open stonden,maar ze is toch vandaag met de anderen erop uitgegaan en dat heeft haar leven gekost.

R.I.P. SHAKIRA ♥ 

—————————————————————————————————-

CESAR van de shelter van Krasi

Wegens ouderdom is Cesar overleden maar fijn om te weten dat hij een fijn leventje bij Krasi heeft gehad. Run free, Cesar♥

augustus 2023

————————————————————————————

Vanaf 5 mei 2017 PINTO op Dogsland: had  z ‘ n baasje gebeten en zou erg agressief zijn en zijn enige gedachte was om de hond te doden.Ramona kreeg een telefoontje van iemand die Ramona vroeg om hem te redden, dus deed ze dat.. 23 juli 2023 een maagkanteling en nog met Pinto naar de dierenarts in Brasov geweest maar  de dierenarts kon Pinto niet meer helpen en hij is helaas overleden.

RIP, PINTO  ♥♥


Mama Lady

Mama Lady is gevonden in een oude toiletruimte waar ze een gat had gegraven om haar puppy’s te kunnen beschermen. Een oude dame vertelde Ramona dat mensen in de omgeving de puppy’s wilden vermoorden en heeft ze toen bij haar in de tuin opgevangen maar kon er helaas niet voor zorgen.
Mama Lady is vernoemd naar de oude dame (Lady)

RIP Mama Lady.  Run free ♥

  Sothis

Sothis is één van de mooie honden van het Black Beauty Team van Mama Fetita. Als pup gevonden op een bouwterrein.

Helaas is Sothis overleden.

Run free like an angel, Sothis ♥

—————————————————————————————————

SAMU  R.I.P.   4 juni 2023

Samu begon weinig te eten, vermagerde sterk, toonde geen pijn. Ramona is ermee naar de dierenarts gegaan en volgens de dierenarts had Samu longkanker, zweren op de maag en dunne darm, een deel van de dikke darm was necrotisch (afsterven) en de lever en milt waren vergroot. Samu vertoonde tot het einde geen tekenen dat hij zich slecht voelde, anders had Ramona veel eerder gehandeld. Hij was zo slecht dat Ramona  moest besluiten hem te laten inslapen.

RIP BELLA

Door een flinke beet bij haar achterste en Ramona niet naar de dierenarts kon is helaas aan haar verwondingen overleden  .

(Dit is Bella, Bella is  in een winter gevonden ergens midden op de weg, zij was erg bang en ziek. Bella heeft helaas veel last van haar maag, waardoor zij problemen met haar ontlasting heeft en kan daar dan ook geregeld ziek van zijn.
Buiten dat heeft Bella wel één van de mooiste glimlach van de hondenwereld!!!)

Run free, beloved one ♥

—————————————————————————————————-


  MAMA FETITA WHISKEY

JULI 2022.  Door vergiftiging zijn Mama Fetita en Whiskey helaas overleden.Ook al leefde Whiskey niet in de shelter van Ramona,maar was een buurhondje die altijd polshoogte kwam nemen.

Rust zacht lieverds.♥

————————————————————————————-

Juni 2022 Joyce

Joyce is één van de dochters van Chery die samen met haar andere 10 broers en zusters werd gered uit de handen van de dogcatchers. In hun jonge bestaan leefden ze op een begraafplaats. Al de puppy’s hadden destijds parvo maar waren er gelukkig allemaal bovenop gekomen.

Joyce heeft een mooi leventje gehad op Dogsland bij Ramona.

Joyce was rond de 10 jaar.

R.I.P. Lieverd ♥

———————————————————————————————–

R.I.P. Grandpa Balance  ♥   Oktober 2021

Uit de shelter van Krasi. Het was een oudje,maar gelukkig heeft hij nog mogen genieten om te leven in een  een liefdevolle omgeving waar hij eten en verzorging van Krasi heeft gekregen maar ondanks zijn hoge leeftijd is het verdriet er niet minder om. (oktober 2021)

  DANA

Ook DANA is overleden. Run free with the angels,Dana.♥

——————————————————————————-


     R.I.P OSCAR ♥

Oscar is 23 juni 2021 overleden. ( 11/12 jaar). Hij kon laatste jaren al slecht lopen. Geconstateerd botkanker.

Jaren geleden heeft Ramona hem van de begraafplaats gered, net voordat de hondenvangers kwamen. Gelukkig heeft hij nog een aantal jaren een fijn leventje gehad bij Ramona op Dogsland.

———————————————————————————————————

12-2-2021     Freddy

Helaas hebben wij het bericht gekregen dat 🐾Freddy🐾 van de shelter van Krasimira is overleden. Freddy is 5 jaar geleden door Krasi van de straat gered en was al redelijk op leeftijd.

R.I.P.  FREDDY

—————————————————————————————


SIA      (shelter   Ramona)

1-10-2020. Run free Sia.

Wat er precies gebeurt is is niet duidelijk, maar Sia lag in de stal en is aan de verwondingen overleden. Er zal hoogstwaarschijnlijk paniek onder enkele honden zijn uitgebroken . Maar wie of wat de aanleiding was is niet bekend.

MIKA. RIP ♥

helaas door de wreedheid van de mens. Zij is neergeschoten.

—————————————————————————————————————-

CHICA  ( 1 van de honden van de schaapshonden die leefde bij bewoner achter de shelter  van Ramona) is overleden ten gevolge van een vergiftiging. 5-3-2020

R.I.P  CHICA ♥

BETTY

Ten gevolge van een behoorlijke verwonding aan haar nek is Betty  na de operatie  alsnog overleden.

R.I.P. Betty. Run free ♥

——————————————————————————————-

ISIS R.I.P ♥

Dit is Isis en is helaas overleden
Isis is één van de mooie honden van het Black Beauty Team van Mama Fetita. Als pup gevonden op een bouwterrein.

SOIMU    R.I.P.  overleden aan ouderdom. Hij was 16 jaar. Run free, lieverd ♥

     September 2019   ♥♥♥

———————————————————————————–

TRASH                   R.I.P.        26-6-2019

  RUN FREE , DEAR TRASH ♥♥

Helaas alweer slecht nieuws uit de shelter van Ramona in Roemenie…Toen Ramona bij Doggiesland aankwam zag ze dat Trash helaas was gestorven. Trash is nog door een onbekende oorzaak overleden.
RIP sweet Trash and fly with the angels


YETI R.I.P.


Yeti heeft een verdrietig verhaaltje. Ramona’s auto was kapot en ze moest daardoor haar fiets gebruiken. Yeti zag haar onderweg en rende bijna 20 kilometer achter Ramona aan en toen stopte Yeti. De volgende dag vond Ramona haar precies op de plek waar Yeti de dag ervoor stopte met rennen. Yeti was helemaal blij toen ze Ramona weer zag. Ramona zette haar in de auto en tijdens de reis naar de dierenarts huilde en trilde Yeti heel erg, alsof ze Ramona iets heel verschrikkelijks wilde vertellen.
De dierenarts vertelde tijdens Yeti’s onderzoek, dat Yeti met spoed geopereerd moest worden want ze bleek al een aantal dagen een dode pup in haar buik te dragen en hierdoor was ze in zeer slechte conditie.

Ze heeft nog even mogen paraderen op Dogsland,maar helaas heeft Yeti niet lang meer moge leven.


SIRIUS van de shelter van Ramona.  11 mei 2019

Bij dogsland aangekomen zag ze haar oudste en eerste rescuedog Sirius zwaar in pijn staan. Wat ze vermoedde was ook waar want Sirius had een maagkanteling en moest met spoed geopereerd worden. Sirius is helaas overleden.Sirius was de eerste rescuehond van Ramona, dus dat hakt er behoorlijk in. Sirius heeft een geweldig leven gehad bij Ramona en heeft de respectabele leeftijd bereikt van 12 jaar.

Fly with the angels,Sirius ♥

—————————————————————————

OLD BOY   Ramona  had hem al een poosje niet meer gezien en vandaag heeft ze hem gevonden. doodgeschoten en gedumpt. RUN free Old Boy ♥

   28-4-2019—————————————————————–

Kleine UNICA.. ( shelter van Krasi)

Helaas heeft deze kleine pup het niet gered en is 19 maart 2019 overleden.

R.I.P. Unica. run free ♥

UNEBELLA ( shelter Krasi )

R.I.P. Unebella  ♥

—————————————————————–

Pitbull   R.I.P.  1-1-2019

Helaas slecht nieuws uit de shelter van Moldovan Ramona. Vannacht is de hond Pitbull overleden. We weten dat het met het vuurwerk te maken had maar weten niet of het door stress komt of dat het een bijtincident was. RIP sweet soul. Fly with the angels Pitbull.♥

————

Sina, lieve dame op leeftijd, van de shelter van Ramona is 12 dec 2018 overleden ten gevolge van een (niet-operatief te verwijderen tumor). Daarnaast hartproblemen en het hart kon de anesthesia op dat moement niet aan.            R.I.P. lieverd !!!! ♥

  RUN FREE,SINA ♥

————————————————————–

Viktor van de shelter van Krasi is begin december 2018 aan ouderdom overleden. Hij was óp.. een enorme lieverd. Run free, lieverd !

    ♥ VIKTOR


Dragon van de shelter van Krasi is 4-8-2018 overleden. Nadat zij de honden had gevoerd is Dragon gaan slapen en niet meer wakker geworden, waarschijnlijk hartstilstand en door ouderdom overleden. Dragon is voor een aantal maanden geleden zwaar ondervoedt gevonden door Krasi en door de goede zorg van haar heeft hij nog een aantal maanden eten en liefde gehad.

 R.I.P. Dragon ♥

————————————————————————

Mammy Mammy  van de shelter van Ramona is overleden. (12 juli 2018)

Run free little angel    .R.I.P. ♥

———————————————————————-

Hava van de shelter van Ramona is overleden. (16-6-2018)Er heeft een bijtincident plaats gevonden vanwege een storm die woedde, honden waren bang en werden onrustig door de donder en bliksem wat zich uitte in een gevecht. Helaas had Hava zulke verwondingen dat ze bij de dierenarts is overleden.

    RIP Hava and run free.♥

————————————————————————-

Sly  van de Shelter van Ramona is helaas overleden (maart 2018) : was ziek en mede door de kou kon zijn lichaam het niet aan om te herstellen. Moritz probeerde Sly nog warm te houden, maar ook dat mocht niet baten.

R.I.P. Sly.. ♥

—————————————————————————–

Arnie                  R.I.P. 21-2-2018

Ook al was je sinds jan 18 geadopteerd en in Duitsland terecht gekomen, febr 2018 heb je jezelf uit de lijn getrokken en na een week ronddwalen door het duitse landschap, ben je door een aanrijding overleden. Rust zacht lieve , Arnie ♥

—————————————————————————-

BOOMER  R.I.P.                   08-01-2018

Doordat men vuurwerk / soort ( verboden) strijkers afstak werden de honden onrustig.sommigen raakten in shock, anderen begonnen te vechten, ook Boomer vocht mee,terwijl t normaal gesproken een zachtaardige lieve, grappige hond was. Kreeg zware verwondingen aan zijn poot…bloeden was moeilijk te stelpen. Ramona had naar dierenarts gewild.maar t mocht niet meer baten:
Vanmorgen ( 08-01-2018) 8.00 is Boomer overleden.
RIP lieverd.         JE was voor Ramona heel speciaal.

————————————————————————–

Puff , Hondje van Ramona overleden tgv een vergiftiging. 🙁

9 december 2017.. RUN FREE, Little One ….. Sophi daarentegen vecht voor haar leven en zal het waarschijnlijk overleven.

—————————————————————–

Dit is MICKY                         24 nov 2017 overleden..

Waarschijnlijk weer doordat er stenen zijn gegooid/vergif.. Ramona kon niet precies de ware toedracht achterhalen…triest
RIP MICKY

————————————————————-

ONE of Black Beauty’s  dead                               12 november 2017

De honden nemen allen afscheid 🙁

….  alweer !. Iedere keer wanneer Ramona stenen op haar erf ziet liggen, weet ze dat er weer iets gebeeurt is..triest dit.

Fly like an angel  RUN free ! ♥

I stayed yesterday to dogs still in the evening…than I go home after food and water and I come back after a few hours . First thing that I saw when I enter to dogs was stones, second blood…I knew it…I knew that something bad happened again…All the time when I see stones I must see a dead dog…

————————————————–

Dit is Foxi…..R.I.P. FOXI

Foxi1
Foxi is  door Ramona in de winter( Januari 2016)  gevonden, samen met Blacky. Ze waren beide nog jonge pups.

2-10-2017 . Helaas bereikte ons het bericht dat een hond van Ramona is overleden. Foxi, een geweldig lieve hond.
Wat er precies gebeurt is is niet duidelijk, maar toen Ramona thuis kwam, waren de honden helemaal boos. Foxi was gebeten , ze heeft gigantisch gebloed en is door teveel verwondingen overleden. Daarnaast waren ook twee katten dood op haar terrein en de vele katten die ergens anders rondom haar terrein altijd vrij rondliepen, daarvan was geen spoor meer van te bekennen.

Wat is er toch gebeurd?
R.I.P Foxi..run free

——————————————————————

Mama Rosa van Aya
mama-rosa  18-9-2017 R.I.P. Mama Rosa  ♥♥♥

Overleden wegens ouderdom. Gelukkig heeft ze nog een fijn leventje bij Aya mogen hebben.

Rust zacht, lieverd ! ♥

——————————————————————————-

Mama Mare

CamiDoggi

.                                                          R.I.P. MAMA MARE                               R.I.P. CAMI                                                 R.I.P.  DOGGI

Helaas trof ons het bericht dat deze DRIE honden op 23-7-2017 zijn overleden doordat de buurvrouw waar Ramona veel last van heeft en haar honden constant bedreigd, waaronder o.a. wederom stenen en glas  naar de honden gooide, waardoor de honden van slag en gewond raken. Ook met een gigantische steen de kop van een de drie ingeslagen..Onbegrijpelijk dat men zoiets kan doen.

Be strong, Ramona …. so sad that this happens.

Mama Mare, Cami en Doggi:.. “Run free with the angels, sweety’s !!”


juli 2017 Maxu

maxu

R.I.P MAXU……

ook jij bent helaas veel te vroeg gestorven. Een heel leven nog voor je,maar dat heb je niet mogen beleven.

Run free ♥, Maxu


—————————————————————————–

R.I.P                                                          Albunitza           en             Aris…

albunitza         Aris

Helaas trof ons het bericht dat deze beide honden op 19-4-2017 zijn overleden door een onderling gevecht wat tot stand kwam doordat de zoon van de vrouw waar Ramona veel last van heeft, met een aantal jongens stenen en glas gooiden naar de honden, net zolang totdat ze zo gestressed waren dat er onderling ruzie/gevecht uitbrak.. Onbegrijpelijk dat men zoiets kan doen.

Be strong, Ramona  and Albinutza en Aris:.. “Run free with the angels, sweety’s !!”

————————————————————————

Dit is Nicky. Helaas is Nicky overleden aan een ongelukkig gebeuren met spelen.

Nicky overleed aan een hersenbloeding. 3-3-2017Nicky-236x300

RIP Nicky run free ♥

—————————————————————–

Tea TEA  overleden 24-1-2017

Door de extreme kou heeft het lichaam van Tea het vannacht opgegeven. Tea was al over de 10 jaar en haar lichaam was helaas niet opgewassen tegen de kou. Ramona heeft haar op haar favoriete plekje gevonden waar ze in is geslapen. RIP Tea, daar waar je nu bent zal het nooit meer koud zijn.

Run free Tea <3 <3

——————————————————-

LUCKY
lucky-overleden-15-12-16       Overleden 15-12-2016

Lucky , zijn naam te danken aan de Facebook vrienden van Ramona, omdat hij het geluk had dat Ramona hem uit een huis redde waar hij 6 jaar lang opgesloten zat in een ruimte niet groter dan het toilet. Lucky’s gebit is in zeer slechte staat en erg ontstoken en opgezet waardoor de kans bestaat dat al zijn tanden verwijderd moeten worden en hij hierdoor alleen nog maar zacht voedsel kan eten. Omdat Lucky erg klein en mager is, draagt Ramona zoveel mogelijk Lucky tegen zich aan onder haar jas.

Hij heeft het niet gered… hij heeft maar een jaartje mogen ervaren hoe het is om geliefd te worden en heeft ook zeker genoten van alle liefde die hem gegeven is ook al was het helaas maar van korte duur.. Triest, had van die liefde nog lang kunnen genieten, maar het mocht niet zo zijn.

Rust zacht, lieve Lucky


DIDKA

Didka      DIDKA was ziek. Didka had kanker en kon er niet van genezen.
We kregen onlangs bericht dat Didka is helaas overleden.. R.I.P. lieverd

————————————————————————

HIENA

hiena-264x300-overleden-9-nov-16  R.I.P Hiena….. overleden op 9-11-2016

Dit is Hiena. Hiena is letterlijk samen met haar 2 broertjes Mia & Max gered van de straat in 2014. Ramona had haar auto zo neer gezet dat ze de weg blokkeerde zodat de toen nog pups niet werden aangereden en zij ze kon redden en in de auto kon laden.


clarice-300x200-overleden-20-10-16   CLARICE.. overleden 20-10-2016

Clarice. was één van de dochters van mama Lady die gevonden werd in een oude toiletruimte waar ze een gat had gegraven om haar puppy’s te kunnen beschermen. Een oude dame vertelde Ramona dat mensen in de omgeving de puppy’s wilden vermoorden en heeft ze toen bij haar in de tuin opgevangen maar kon er helaas niet voor zorgen.
Mama Lady is vernoemd naar de oude dame (Lady).

OVERLEDEN 20-10-16    rust zacht, lieve meid.

————————————————————————–

LUCICA                                                                                              URECHIUSA

lucica6-165x300-overleden-18-10-2016

urechiusa-300x200-overleden-18-10-16

R.I.P.

Lucica.. overleden 18-10-2016                                                          Urechiusa..overleden 18-10-2016

————————————————————————–

Blacky

blacky1-213x300-overleden-8-10-16

Blacky was in de winter van Januari 2016 samen gevonden met Foxi. Ze waren beiden nog jonge pups.
Je had nog zo’n lang leven voor je, je was nog maar een pup. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn.

R.I.P Blacky   Blacky is overleden op 8-10-2016


Prachtige Ciobanica

We zijn allen geshockt en intens verdrietig dat jij er niet meer bent.
Ramona Moldovan en Andrea Schmidt hebben je anderhalf jaar geleden gered van een boer die jou wilde vermoorden omdat je de eieren van de kippen steelde.
Je hebt nog anderhalf jaar mogen genieten van de liefde die je van Ramona kreeg. Tot dat de Ramona’s buurvrouw het nodig vond om stenen tegen het ijzeren hekwerk te gooien omdat ze door een of andere reden afgewezen wad door Ramona.
Hierdoor gingen alle honden door het lint en zijn er meerdere gewonde honden gevallen. Helaas heeft de lieve Ciobanica de verwondingen die hij opliep niet overleeft.

We zijn er kapot!!!

( Ciobanica werdt gesponsord door Thea en Rob van’t Woudt )

Rest in Peace lieve Ciobanica
08-08-2016

 12795094_1024696910935216_3203488311853775329_o


Mooie Sir en zijn zusje Sunshine

Weer 2 prachtige honden de dupe van vergiftiging.
Hoe het kan weten we niet, maar we zijn intens verdrietig!!!

Rest in Peace lieve Sir
01-07-2016

Sir

Rest in Peace lieve Sunshine
04-07-2016

Sunshine


Lieve Precious

Ramona vond jou 6 weken geleden aangereden in de berm, je been was gebroken en je werd geopereerd. Je was nog aan het revalideren van je operatie, maar je hart liet je in de steek… +/- 11 jaar oud ben je nog wel geworden. En je bent in de warme armen van Ramona voortgegaan, gelukkig heeft zij jou deze 6 weken nog laten zien dat er toch nog iemand is die er voor je was en van je hielt.

Lieve Precious Rust Zacht
01-05-2016

13043493_1140273662690746_2159685229646694496_n


Sweetheart with no name…

Het was een shock om je ineens te moeten verliezen… hoe kwam je aan dat gif in je lijf? We zullen het nooit weten… Lieve schat je werd maar 2 jaar oud… we zullen je erg missen!

Rust zacht!
11-03-2016

No Name


Sweet Josy 

Josy was samen met Sina afgegeven bij Ramona maar helaas was de conditie van Josy zo verschrikkelijk slecht dat ze besloten heeft Josy uit zijn lijden te verlossen.

12472673_1075913719126741_4434355140453034745_n   Josy is op 20 Februari 2016 ingeslapen en is ca 8 jr geworden.


Lieve Samson

Veel te vroeg moest jij jou honden vriendjes & Ramona verlaten… Laten we hopen dat de jagers dit op hun geweten hebben berecht worden door karma!!! Samson werdt vermoord door brute jagers van de gemeente Brasov in Roemenië…

Samson is gestorven in de zomer van 2015

Samson

Rust zacht lieve Samson!


12742178_1244070865620971_8718535555183158716_n