Norra

Dit is Norra, een hele lieve zachtaardige hond van ca. 1 1/2 jaar jong. Norra is van de straat gered door Nico Spaan nadat hij een oproep had gekregen dat er een moederhond met 7 puppy’s in nood verkeerde. Helaas kwam de hulp voor de puppy’s te laat en waren die vermoord. Nico heeft Norra meegenomen en voorlopig de zorg op zich genomen. Aangezien Nico veel transporten rijdt kan hij Norra niet de verzorging geven wat hij graag zou willen dus vandaar deze oproep.
Norra kan goed met andere honden en katten en houdt van lekker knuffelen. Zij zal nog wel het één en ander moeten leren omdat zij alleen maar op straat heeft geleefd maar met wat geduld en liefde krijg je een maatje voor het leven Mocht er voor deze lieverd animo zijn dan kan Norra eind september afreizen naar Nederland.

De adoptie kosten voor Norra bedragen 285,- in dit bedrag zijn verrekend:
De gezondheidscheck
De ontwormingen & ontvlooiing
De inentingen + Rabiës inenting
De castratie/sterilisatie
Het paspoort
Chip
En de transportkosten van Roemenië naar Nederland

Wij zijn voor Norra met spoed opzoek naar een forever huis zodat ze met het transport van 24/25 September mee kan naar Nederland! Mocht u haar zolang ze nog geen thuis heeft gevonden haar wel een tijdelijk thuis willen bieden. Dan laat ons dit even weten, wij zouden hier erg mee geholpen zijn!

Heeft u interesse in Norra of wilt u meer weten dan kun u voor meer informatie contact met ons opnemen door links naast de foto te klikken op “laat een bericht achter” als u hier dan een bericht achter laat dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of stuur een mail naar info@stichtingpoot.nl ook kunt u naar onze Facebook pagina gaan om een bericht achter te laten. Deze heet “Angela Delsink” (Stichting Poot)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *